World Championship Scale Ship Models NAVIGA NS / NSS 2011 Bánk - Hungary
VB logoVideobemutatók a VB-ről !

Louis Armstrong jazzfesztivál
:
www.jazzfesztival.hu


Különleges esemény zárult 2011. július 13.-án, Bánkon. A XII. Élethű Hajómodellek Világbajnoksága, melyet a Csepel-Sziget Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium modellező szakosztálya szervezett, sikeresen befejeződött.


Videobemutatók a VB-ről !
A rekord számú nevezésekkel induló, Magyarországon még soha nem rendezett verseny attól is különlegessé vált, hogy honvédelmi miniszterünk, Dr. Hende Csaba, a rendezvény fővédnöke személyesen is jelen volt. Intézményünk igazgatója, helyi védnökünk,  Kollár József igazgató, a Tó Hotelben ebből az alkalomból megnyitotta Mansfeld Galériánk kihelyezett kiállítását Némethy Georgina festményeiből.


Iskolánk 13.c osztályos tanulói (Horváth Tímea, Jókai Zoltán, Kovács Ádám, Pető Szabolcs, Mikulecz Dávid,  odaadó munkával végezték a titkári teendőket, nagyon büszkék vagyunk rájuk, segítő kollégáink, családtagjaink pedig hősiesen teremtették meg mindig a soron következő nap lebonyolításának feltételeit. Sokat köszönhetünk Tápai Ildikónak, a Német Nemzetiségi Gimnázium igazgatóhelyettesének is versenyirodában végzett kitartó segítségért. Nélkülük nem sikerül volna a verseny lebonyolítása.


Minden résztvevő elégedetten. és egy kicsit szomorkodva is hagyta  el Bánkot, hiszen szép időt, gyönyörű környezetet, és kellemes versenyt hagytak maguk mögött Magyarországon.


Mi is büszkék lehetünk, mert a VB-k történetében még nem fordult elő, hogy 7. (Koncz Péter – Csepel) és 8. (Kornis Tamás – Csepel) helyezést értek volna el ifjúsági versenyzőink.


A szervező-rendező csapat:
Köszönet minden támogatónknak, akik segítettek a feltételek megteremtésében:


Honvédelmi Minisztérium        

Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem             

Tó Hotel Bánk - kiemelt szponzor

Csepel-Sziget Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium - kiemelt szponzor

II. Rákóczi Ferenc Horgászegyesület - Bánk       

Bánk Önkormányzata   

BAVA-COM Kft.              

Excel Csepel Kft.

FETI Kft.

Optotech Bt.

HETA Alapítvány

MH1 Tűzszerész és Hadihajós Ezred

BOVITO Computers Kft.              

TST Machine Kft.

Tó Strand - Bánk

WM-Vill Kft.

Modell Hungária Kft.

Jolly Festék Kft.              

Soha nem rendeztünk még világversenyt ebben a szakágban, noha Magyarország alapító tagja volt a NAVIGA-nak. És a gazdasági helyzet bizony valóságos mumus. Sok támogatóra, szponzorra, segítőre lesz szükségünk a megvalósításhoz.


Kitűnő hangulatú, családias helyszín

A leghosszabb időt és fejtörést a verseny helyszínének kiválasztása jelentette. Több városba, községbe utaztunk el, tárgyaltunk a lehetőségekről, kerestük az együttműködési pontokat, a segítő embereket.
Választásunk végül Bánkra esett. A csendes, gyönyörű tengerszemével vonzó környezetet biztosító község Önkormányzata, lakossága rendkívüli partner lett a szervezésben. 


A bánki Tó-Hotel méltó szálláshelye volt a bírói testületnek, és a NAVIGA elnökségének. Szolgáltatásaival, példás együttműködésével kiemelt támogatója a rendezvénynek.
Copyright © 2010 Gulyás József