Naviga NS - Élethű távirányítású hajómodellek
Hol vagyunk?


A Weiss Manfréd
Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
ad otthont, biztosít helyiséget iskolai sportkörének szakosztályaként a korábban repülőmodellező, jelenleg már elsősorban az élethű hajómodellek építésével és a versenyzéssel  foglalkozó modellezőinknek. Tagjai vagyunk a Magyar Modellező Szövetségnek, amely biztosítja hazai és külföldi versenyzésünkhöz a szervezeti hátteret.


Információk

Versenynaptár 2015

Az Élethű Hajómodellek Szakágának (NS) új, 2015 évi versenynaptára  letölthető ...

naptár...


Évadnyitó verseny

Április 25, szombat!

  ...

tovább...


E-mail:
navigamodell@t-email.hu


Fax: +36-1-276-1502

Tel.: +36-20-448-9147

Copyright © 2010 Gulyás József


ModellezünkA Weiss Manfréd Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium ad otthont, biztosít helyiséget iskolai sportkörének . Ideális körülmények között végezzük a munka dandárját, amely után természetesen a finomabb, néha konyhaasztali tevékenységet sokszor már ki-ki otthon végzi.


Mottónk:

Mindent magad, a csapatban, - az eredményekért!


Büszkénk vagyunk arra, hogy sikereinket valóban saját munkánknak, kitartásunknak köszönhetjük. Az F2 kategória kulcsa a saját munkában rejlik.Az első időszakban az első "szögtől" a távirányító rádióig bezárólag -sokszor hulladékból- mindent mi készítettünk. A mai napig is sok elektronikát is magunk készítünk el, már csak a kihívás miatt is. Természetesen a háttér, a forrás igen sok mindenben korlátozhat. De pont azt nem szabad elfelejteni, hogy a modellezés ezen ága szolíd pénzforrások mellett is művelhető.

Ma már temészetesen csak korszerű, biztonságos és zavarvédett, engedélyezett berendezésekkel versenyezhetünk. Ezekre áldozni kell. Az egyszer megvásárolt berendezés azonban hosszú évekig szolgálja gazdáját. Minden más azonban változatlan. Folyamatos kihívás a korszerű eszközök, anyagok alkalmazása., amelyekhez sokszor most is "hulladék" anyagként jutunk hozzá.


A nemzetközi eredményesség megkívánja, hogy minél teljesebb dokumentációk (rajzok, fényképek) alapján készítsük el modelljeinket. Egy fényképek alapján feljavított hajómodell lesz a legeredményesebb a sokszor igen "szőröző" műszaki vizsgán.